Gör det som funkar för dig

När det kommer till plåt och tak finns det inte jättemånga olika sätt att jobba på. Några finns det – men att göra din egen grej kan vara svårt eftersom jobbet ändå måste bli bra och välfungerande. Men när det kommer till andra saker i livet så kan du göra saker på ditt eget sätt. 

Du behöver inte bry dig om någon annan tycker att det du gör är fel. Så länge det fungerar för dig och inte skadar någon eller något så är det bara att köra på. Gör din grej och var stolt över att du lyssnar på dig själv. Det är ju trots allt ditt eget liv och du som bestämmer över det. 

Ifrågasätt

Att ifrågasätta saker är ett bra sätt att få ett annat perspektiv. Du kanske får en jättebra idé till hur du ska bygga ditt egna unika växthus när du går förbi ett. Bara för att ingen annan har gjort saker på det sätt som du gör så betyder det inte att det är fel – det kanske till och med är bättre. 

Detta tankesätt är bra att använda i alla områden i livet. Men det är viktigt att ha en balans med sitt ifrågasättande eftersom det kan bli jobbigt om det går överstyr. För att veta vad som passar dig behöver du testa dig fram. Ett sätt att börja är att surfa in på https://confidentliving.se/ och beställa hem en stol som du istället använder som bord eller vice versa. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.